3D tuinontwerp

Laat jouw droomtuin tot leven komen met een 3D tuinontwerp. Bliksemgroen heeft naast vele tuinplanten op voorraad ook een in-house Tekenstudio gespecialiseerd in 3D tuinontwerp. Wij laten al jouw wensen samenkomen in een mooie 3D-render van jouw huis en tuin. Zo voel jij je direct thuis in jouw toekomstige tuin.Stappenplan 3D tuinontwerpAnalyse

Dit omvat een beoordeling van de huidige toestand van de tuin en de unieke kenmerken van de locatie, zoals bodemkwaliteit, lichtomstandigheden, windrichting en bestaande elementen.Stijlvoorkeuren

Of het nu gaat om een gezinstuin, stadstuin, moderne tuin, of een natuurlijke stijl, dit legt de basis voor het verdere ontwerpproces.
Concept schets

Op basis van de analyse en je wensen wordt er een schets gemaakt. Dit is een ruwe weergave van hoe de tuin eruit zou kunnen zien, inclusief de indeling van o.a. paden, borders en terras. De schets wordt besproken en eventuele wijzigingen kunnen aangepast worden. Zo zorgen wij er samen voor dat het ontwerp aan al jouw verwachtingen voldoet.
3D tuinontwerp

Na goedkeuring van het concept, wordt er een gedetailleerd tuinontwerp gemaakt. Je ontvangt sfeerimpressies gezien uit alle hoeken van de tuin, en een plattegrond met maatvoering, en informatie over de te gebruiken materialen. De plattegrond en visualisaties kun je gebruiken om zelf de tuin onder handen te nemen, of om deze door de hovenier te laten creëren.

Wanneer is een 3D tuinontwerp iets voor mij?

Een 3D tuinontwerp is ideaal voor als je zèlf aan de slag wil met jouw tuin, maar geen inspiratie hebt of je ideeën visueel wilt hebben. Het helpt bij het optimaliseren van jouw tuin, het kiezen van geschikte materialen, en het creëren van een samenhangend en visueel aantrekkelijke leefruimte. Natuurlijk kun je ook een hovenier inhuren om het ontwerp te realiseren.

  • Ontwerp op basis van jouw wensen, voorkeuren en eisen
  • Meerdere 3D-visualisaties met plattegrond van de tuin met maatvoering
  • Informatie over de te gebruiken materialen
  • Beplantingsplan op maat mogelijk


Prijzen 3D tuinontwerp

Tuinontwerp tot 100m2

€400,-

Tuinontwerp tot 200m2

€600,-

Tuinontwerp tot 400m2

€725,-

Tuinontwerp tot 800m2

€900,-

Tuinontwerp boven 800m2

Op aanvraag

Extra: Beplantingsplan

Totale ontwerpkosten + 50%

Bliksemse nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met tips, aanbiedingen en acties!

AANMELDEN

Stuur een foto van jouw nieuwe 3D tuinontwerp van Bliksemgroen en ontvang van ons een kortingscode voor je volgende aankoop in onze webshop.