Over Bliksemgroen

Bliksemgroen is opgericht vanuit de gedachte: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Vanuit je luie stoel kamer- of kantoorplanten uitzoeken welke het beste bij jou past, of Easy-beplantingspakketten voor je border bestellen.

Lekker makkelijk, rechtstreeks van de Nederlandse kweker bij jou in huis, tuin of kantoor.

Kom je er niet helemaal uit? Dan is de bliksembegeleider er voor jou! Wil je een border-beplantingsplan op maat, of een volledig 3D-Tuinontwerp? Ook dat kan bij Bliksemgroen.

Wie is Bliksemgroen?

Groene vingers had ik altijd al, toch moest ik eerst de wereld om mij heen verkennen voordat mijn groene vingers echt begonnen te jeuken. Ik begon beplantingsplannen en 3D-tuinontwerpen te maken en ontdekte dat ik blijer en creatiever werd van meer groen om mij heen, ook binnenshuis en op kantoor.

En toen... ontstond Bliksemgroen!

Bliksem staat in ons dialect voor prachtig, of geweldig, met andere woorden: de wow-factor. Dus mócht je een plant kopen bij Bliksemgroen, dan weet ik al wat je gaat zeggen:

“Bliksem… wat een mooie plant!” 😉


Renate van Bliksemgroen

Waarom een plant bestellen bij Bliksemgroen?Lekker snel en makkelijk! Geen gedoe met slepen van planten en pottenPlant-garantie; bliksemsnelle plantenserviceRechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker, het tuincentrum skippen weBliksembegeleider: persoonlijk advies en ontwerpSuper vers! Op de dag van verzending wordt de plant pas ingepaktHiermee help je het milieu ook nog een handje!