Professioneel tuinontwerp

Bij Bliksemgroen begrijpen we dat een goed tuinontwerp de basis vormt voor een prachtige en functionele buitenruimte. Of je nu een kleine stadstuin hebt van 10m2 of een ruime landelijke tuin van boven de 800m2 heeft, wij laten jouw droomtuin tot leven komen. Bliksemgroen biedt op maat gemaakte tuinontwerpen, in zowel 2D als 3D die perfect aansluiten bij jouw wensen en de unieke kenmerken van jouw droomtuin.

Onze Bliksembegeleider maakt ook een flitsend tuinontwerp voor jou!


Border beplantingsplan

Een border beplantingsplan is een 2D tuinontwerp van jouw tuin en is een goede eerste stap in het visualiseren van jouw wensen. Met dit 2D ontwerp krijgt je een overzichtelijke plattegrond van jouw tuin, inclusief de indeling van planten, een bloeikalender en aanplantingstips. Dit type tuinontwerp is ideaal om een duidelijk beeld te krijgen van de verhoudingen en de ruimtelijke ordening van uw tuin. Bij Bliksemgroen zorgen we ervoor dat elk detail nauwkeurig wordt uitgewerkt, zodat je precies weet hoe jouw tuin eruit zal zien. Dit border beplantingsplan fungeert als een blauwdruk voor de verdere ontwikkeling en aanleg van jouw tuin.

2D Tuinontwerp

Een 2D tuinontwerp is een gedetailleerde plattegrond van jouw tuin, waarop alle elementen zoals planten, paden, terrassen, maar ook vijvers nauwkeurig zijn ingetekend. Dit type ontwerp biedt een duidelijk overzicht van de indeling en structuur van jouw tuin, wat essentieel is voor een geslaagde tuinaanleg. Het 2D ontwerp fungeert als een blauwdruk, waarmee je een goed beeld krijgt van de verhoudingen en ruimtelijke ordening van de verschillende onderdelen van jouw tuin.

3D Tuinontwerp

Voor een nog levendigere en realistischer visualisatie biedt Bliksemgroen een tuinontwerp in 3D. Met een 3D ontwerp kun je jouw toekomstige tuin vanuit elke hoek bekijken en een virtuele wandeling maken door jouw droomtuin. Dit helpt niet alleen bij het maken van definitieve keuzes, maar geeft ook een beter inzicht in hoe verschillende elementen zoals beplanting, bestrating en tuinmeubels in de ruimte zullen passen. Een 3D tuinontwerp brengt jouw droomtuin tot leven

Waarom kiezen voor een tuinontwerp van Bliksemgroen?

Bij Bliksemgroen combineren we creativiteit en expertise om tuinontwerpen te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn. Ons proces begint met een analyse van jouw wensen en de specifieke kenmerken die in jouw tuin terug moeten komen. Vervolgens werken we een conceptschets uit en verwerken we alle basis elementen van jouw gewenste tuin. Na de goedkeuring gaan we een gedetailleerd tuinontwerp maken, waarmee je uiteindelijk zelf aan de slag kunt. Easy toch?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Bliksemgroen jou kan helpen bij het realiseren van jouw droomtuin waar je jarenlang van kunt genieten.Bliksemse nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief met tips, aanbiedingen en acties!

AANMELDEN