Border beplantingsplan

Is jouw tuin toe aan een upgrade, maar heb je geen inspiratie?
Vind je het lastig om uit al die duizenden planten te kiezen en heb je weinig kennis van tuinieren? Bliksemgroen helpt je met een border beplantingsplan op maat.Stappen border beplantingsplanVul het aanvraag-formulier in met evt. plattegrond en foto's


Wij nemen contact op voor aanvullende informatie


Jij ontvangt het volledige plan op maat in jouw mailbox


Na goedkeuring ontvang je een offerte met levertijd


De planten worden thuis bezorgd op het aangegeven tijdstip


Dankzij Bliksemgroen, kun je het nu lekker zelf doen!

Een visueel aantrekkelijk plan op maat

Bliksemgroen heeft kennis van planten, groeiomstandigheden en esthetisch ontwerp. In het border beplantingsplan wordt rekening gehouden met de specifieke omstandigheden van jouw tuin, zoals bodemtype, zonlichtniveau, en natuurlijk jouw eigen voorkeuren en stijl. Er wordt niet alleen deskundig gekeken naar welke planten goed gedijen in jouw tuinomgeving, maar ook of het border-ontwerp een samenhangend en visueel aantrekkelijk geheel gaat worden.

Bliksemgroen biedt naast een beplantingsplan op maat ook standaard Easy-borderpakketten, met een aanplantingsplan zodat je lekker zelf aan de slag kan met jouw tuin! Vraag naar de mogelijkheden.

Stuur een foto van jouw nieuwe border van Bliksemgroen en ontvang van ons een kortingscode voor je volgende aankoop in onze webshop.

Vraag een border beplantingsplan aan

Vul het formulier in via onderstaande knop, beantwoord de vragen en krijg een border-beplantingsplan op maat. Voeg foto's toe om het beeld compleet te maken en wij komen bij je terug met een plan op maat.

- Prijs op aanvraag
- Vanaf 5 m2


Kant-en-klare Borderpakketten

Geen pakket op maat, maar wel een heerlijke bloeiende tuin? Kies dan één van onze kant-en-klare borderpakketten. Deze pakketten zijn schikt voor volle zon, schaduw en half-schaduw. Standaard wordt meegeleverd een aanplantings-handleiding, bloeikalender. Inclusief de afgebeelde selectie van vaste planten en siergrassen.